17-01-2013

Recipe; Pasta Mexicana


Receptje voor een super simpel, maar o zo lekker pasta gerechtje. Met een vleugje Mexico. Dit recept is afkomstig van AH.nl, met toevoeging van mais en verse tomaten!

Nodig;
Pasta Fusilli (voor 2-3 personen)
1 blik tomatenblokjes
2 Verse tomaten, in stukjes
Blikje mais
Spekjes en/of hamblokjes
1 rode peper

1. Kook de pasta naar de aanwijzingen op de verpakking

2. Bak de spekjes/hamblokjes in een koekenpan/wok

3. Snij de rode peper in kleine stukjes (let goed op dat je de zaadjes verwijdert, die zijn het pittigst!)

4. Voeg de inhoud van het blik tomatenblokjes en de tomaten bij de spekjes/hamblokjes

5. Voeg de laatste 5 minuten ook de rode peper en de mais toe

6. Giet de pasta af

7. Hussel alles lekker door elkaar

8. Buen Apetito!

Heb even een plaatje van internet gepikt want ik heb hier zelf nog geen foto van in mijn (zeer kleine) archief!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leave me a comment!